Aktuellt

Ännu den här veckan kan du anmäla dig till Öppna trädgårdar!

Jaana Ojanen (jaana.ojanen a puutarhaliitto.fi), Jun 13th 2022

Ännu den här veckan kan du anmäla dig till Öppna trädgårdar!

Anmälningstiden till temadagen tar slut den 19 juni och ännu hinner du anmäla dig till evenemanget genom att uppdatera din trädgårdsprofil på portalen eller skicka en begäran om uppdatering till oss: avoimetpuutarhat a puutarhalitto.fi eller ringa tel. 050 518 5715, mån-fre kl. 9–15.

Kontrollera din profil
Kom ihåg att uppdatera din profil! Du som redan har anmält dig till temadagen, kontrollera att anmälan säkert är klar, att din profil är synlig och att alla uppgifter stämmer i din profil. Kom ihåg att uppdatera din profil även om du inte deltar i evenemanget i år.

Kekkiläs produktdemonstratör
Anmälningstiden för att bli Kekkiläs produktdemonstratör tar slut den 15 juni. Om du är intresserad av att presentera Kekkiläs täckmaterial på temadagen, anmäla dig genast. Mera info samt länk till anmälan finns här.

Jaana på semester
Evenemangskoordinator Jaana Ojanen är på semester 20.6-3.7.2022. Vid frågor om evenemanget under Jaanas semester kan ni kontakta VD Timo Taulavuori. Ni når Timo via telefonen: 040 745 3005 eller e-post: timo.taulavuori@puutarhaliitto.fi

Stödmaterial och postning
Årets stödmaterial skickas till trädgårdarna i början av juli och materialet kommer också att finnas på hemsidan. Kontrollera gärna att adressuppgifterna är rätt i din profil, så att stödmaterialet hittar hem till dig.

Informera andra om evenemanget
För att så många som möjligt ska bli medvetna om evenemanget är det viktigt att vi alla tillsammans sprider information om temadagen. Trädgårdsförbundet skickar flera pressmeddelande om temadagen före evenemanget, men det är viktigt att även trädgårdsägare är i kontakt med lokalmedierna och för det finns det en färdig modell som ni kan använda.

Öppna Trädgårdar arrangeras av Puutarhaliitto – Trädgårdsförbundet ry och Svenska Trädgårdsförbundet rf. Övriga samarbetspartners är Maiju och Yrjö Rikalas trädgårdsstiftelse, Nikolai och Ljudmila Borisoffs trädgårdsstiftelse, samt Kotipuutarhalehti, Kekkilä och Marttaliitto. Evenemanget ordnas i samarbete med det europeiska Rendez vous aux Jardins-nätverket.

Mer information
www.avoimetpuutarhat.fi och www.oppnatradgardar.fi #avoimetpuutarhat2022

Evenemangsansvarig Timo Taulavuori Puutarhaliitto ry, timo.taulavuori a puutarhaliitto.fi tel. 040 745 3005
Evenemangskoordinator Jaana Ojanen, Puutarhaliitto ry, jaana.ojanen a puutarhaliitto.fi tel. 050 518 5715