EVENEMANGSINFO

Material och information om temadagen Öppna Trädgårdar

Samarbetspartners för trädgårdsdagen 2017

I år fortsätter vi vårt framgångsrika samarbete med Fiskars. Dessutom har Kekkilä och Föreningen för Mental Hälsa i Finland kommit med som nya partners för i år.

Öppna Trädgårdar arrangeras av Puutarhaliitto i samarbete med Svenska Trädgårdsförbundet rf, tidningen Kotipuutarha och Nikolaj och Ljudmila Borisoff stiftelsen. Sammarbetspartners är Fiskars, Kekkilä och Föreningen för Mental Hälsa i Finland.


Under kampanjen ’Må bra i trädgården’ kan man stöda arbetet för mental hälsa bland barn och unga genom att göra en donation på sidan  www.potti.mielenterveysseura.fi/oma-mielipotti/16-460

FISKARS

Fiskars_Garden_Action_Wateringsystem.jpg

Fiskars är ett finländskt företag. Med Fiskars trädgårdsredskap blir skötseln av trädgården ännu lättare och effektivare. Årets tema är bevattning, vilket garanterar en blomstrande trädgård. Med Fiskars nya bevattningsredskap sköter du bevattningen med stil.

Läs mera

KEKKILÄ

Kekkila luonnonmukainen kylvö- ja taimimulta

Kekkilä har fötts ur kärleken till prunkande trädgårdar. På Kekkilä satsar vi ständigt på utveckling för att underlätta trädgårdsarbetet för hemträdgårds- och yrkesodlare. Växtunderlag, gödsel och täckmaterial är våra huvudprodukter.

Läs mera

FÖRENINGEN FÖR MENTAL HÄLSA

mielenterveys

Att utveckla sin mentala hälsa i livets olika skeden är både nyttigt och belönande. Föreningen för Mental Hälsa stöder psykiskt hälsoarbete för alla, från barn till åldringar. Må Bra i Trädgården är en del av detta. 

Läs mera