EVENEMANGSINFO

Material och information om temadagen Öppna Trädgårdar

FISKARS

Alla som har spenderat en solig vårdag med händerna nerkörda i myllan, vattnat en blomma på fönsterbrädet eller plockat äpplen från den egna trädgården vet hur mycket glädje man får från att pyssla i trädgården.

Fiskars Gardening avoimet-puutarhat-2019

Trädgården erbjuder oräkneliga sätt att koppla av, allt från att beundra blommor till att klippa gräs eller att bara känna dofterna från naturen. Enligt forskningen blir man även lyckligare bara av att vistas i en trädgård. 

Som alla trädgårdsentusiaster vet så innebär att njuta av det gröna paradiset även annat än bara avkoppling. Om du älskar trädgårdsskötsel och vill ha de bästa möjliga verktygen för alla jobb hittar du dem lätt från Fiskars breda utbud. 

Våra trädgårdsredskap underlättar och gör ditt arbete effektivare år efter år, om det så är fråga om att rensa ogräs, räfsa, sopa, bevattna eller gallra. Fatta tag i häcksaxen eller sekatören och ge buskarna en ny form eller börja veckan med att plocka ogräs. Med slangvindan ger du växterna en ordentlig rotblöta som gör både dem och dig glada. 

www.fiskars.fi