EVENEMANGSINFO

Material och information om temadagen Öppna Trädgårdar

Fiskars produktpaket 2019

Fiskars erbjuder möjligheten att välja ett produktpaket av tre möjliga som man vill demonstrera för besökarna under temadagen. Produktpaketen delas ut i den ordning trädgårdarna anmält sitt intresse för dem och totalt finns det 50 paket, ett paket/trädgård. Anmäl ditt intresse senast 26.5.

1. Automatisk XL slangvinda

Grundtanken för Fiskars bevattningsprodukter är att de ska vara enkla att använda. I Waterwheel slangvindan finns det färdigt allting man behöver som en enkel helhet. Med Waterwheel slangvindan XL kan man börja vattna inom några sekunder eftersom inga ytterligare monteringar krävs när man använder detta fullständiga och färdiga paket. Slangvindan som är gjord för att ligga på marken gör det lättare att röra sig i trädgården när man vattnar eftersom man inte behöver fundera på ifall vindan välter. 

Den fria rörligheten och vindan som vänder sig 360 ° gör det möjligt att maximera bevattningsytan. 

Här kan du anmäla dig som demonstratör för en av produktpaketen som Fiskars erbjuder.

Anmäl dig som Fiskars demonstratör här

2. Xact planteringsredskap och ogräsjärn

Att så och plantera är de mest krävande jobben i trädgården. Planteringsredskapen i Xact-serien är gjorda av stål och de perfekta hjälpmedlen då man ska plantera, gräva eller luckra upp jorden. 
Formen på de behagliga SoftGripTM handtagen gör det möjligt att hålla i redskapet på olika sätt. Skaftets längd ger ytterligare jämnvikt och kraft. Till Xact-serien hör planteringsspade, handräfsa, handluckrare, ogräsborttagare och en smal planteringsspade. 

Dessutom ingår det i paketet en Xact Ogräsupptagare med vilken du lätt tar bort rotogräs. Också Ogräsupptagaren har ett ergonomiskt format skaft

3. Power Gear X sekatör och häcksax

Den för PowerGear  X häcksaxar och sekatörer unika PowerGearTM mekanismen gör din klippkraft 3,5 gånger större jämfört med en standard mekanism. Det lätta men hållbara FiberComp handtaget och de extra hårda bladen av rostfritt stål kombinerat med PTFE beläggningen garanterar ett utomordentligt klippresultat. De behagliga SoftGripTM handtagen gör också användningen angenämare. PowerGear  X sekatören klipper färska grenar som är max 20 mm tjocka.

Vad förväntas av trädgården som får produktpaketet?

Ta produkten i bruk genast då du får den så att du vet vad du demonstrerar för besökarna under temadagen.

Med paketet kommer en affisch i A4 storlek som ska sättas upp intill produkten under temadagen. 

Vi hoppas även på aktivitet i sociala medier. Använd gärna @FiskarsFinland och #Fiskars #avoimetpuutarhat då du lägger ut bilder på Fiskars produkter på Instagram.